Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Organizare evenimente Romania. Evenimente weekend: agenda evenimente imobiliare din istoric. Evenimente imobiliare gratuite, evenimente noi, evenimente business. Intrarea libera, fara obligatii. Istoric calendar evenimente importante.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Istoric evenimente (240) vezi evenimentele active


 • 12 Mar 2016 ora 11:00 - Tomis Plus / Constanta

  TOMIS PLUS - APARTAMENT SUPERB CU VEDERE LA LAC! Amplasat in cea mai noua si exclusivista zona rezidentiala, la doi pasi de supermarket-uri si statiunea Mamaia. O locuinta luminoasa, impresionanta, cu finisaje rafinate, in bloc nou, securizat, cu parcare proprie subterana. Interior elegant cu living deschis, bucatarie mare, dormitoare si bai generoase. Panorama splendida catre lac, mare si oras!

  Edward Patsomitis
 • 05 Mar 2016 ora 11:00 - Cazino / Constanta

  CAZINO - CATEDRALA, APARTAMENT IMENS CU 2 BALCOANE! Pe o strada linistita, la un minut de plaja Modern, centrul vechi, portul turistic si portul comercial. O locuinta confortabila, la etajul 1, vedere stradala, ideala rezidenta, birouri shipping. Blocul este amplasat pe aleile de promenada amenajate. Interior impresionant, spatios, luminos cu 2 balcoane, terasa si boxa. Liber, gaze disponibile!

  Edward Patsomitis
 • 27 Feb 2016 ora 11:00 - Primo / Constanta

  PRIMO - COMPOZITORILOR, APARTAMENT 3 CAMERE IMENS, LA ETAJUL1! Amplasat intr-unul din cele mai noi si cautate cartiere ale orasului. O locuinta rafinata, economica, cu centrala pe gaz, garaj la subsol, in bloc nou termoizolat si acces securizat. Interior impresionant cu decor uluitor si spatii deschise. Dormitoare generoase, combo bucatarie gourmet-dining si living room impozant.

  Edward Patsomitis
 • 28 Nov 2015 ora 11:00 - Dacia / Constanta

  DACIA - SCOALA 12, CASA CU TEREN IMENS! Amplasata intr-un cartier elegant, la doi pasi de City Mall, parc si statiunea Mamaia. O casa cocheta, decomandata, securizata si foarte trainica. Lot privat impresionant, amenajat cu spatii verzi, pomi fructiferi si flori. Interior decomandat cu centrala pe gaze, dormitoare generoase, camera de zi, baie cu geam si bucatarie mare. Anexe, pivnita si atelier!

  COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR!

  Edward Patsomitis
 • 14 Nov 2015 ora 12:00 - Primo / Constanta

  PRIMO-COMPOZITORILOR, VILA NOUA 2009 SUPERBA! Amplasata pe o strada linistita in spatele Institutului aproape de reprezentanta Volvo. O casa de familie eleganta cu finisaje rafinate. Lot privat cu foisor si barbeque, amenajat cu flori, spatii verzi si loc de joaca pentru copii. Interior cu decor uluitor, living cu semineu, combo bucatarie-dining, dormitoare luminoase cu bai si dressinguri proprii.

  Edward Patsomitis
 • 14 Nov 2015 ora 10:30 - Coiciu / Constanta

  COICIU-POPORULUI, VILA NOUA 2008 CU VAD EXCEPTIONAL! Amplasata pe una din strazile cu cel mai bun vad comercial din oras, la doi pasi de parc, scoli, licee, market-uri. O casa impozanta, confortabila, ideala rezidenta sau birouri, cabinete. Lot imprejmuit cu acces la doua strazi. La interior, spatii generoase, duplex elegant de locuit etaj 2 si mansarda, la parter si etajul 1 spatii comerciale.

  Edward Patsomitis
 • 31 Oct 2015 ora 11:00 - Tomis 1 / Constanta

  TOMIS 1-SPITALUL JUDETEAN, APARTAMENT 2 CAMERE DECOMANDAT IN BLOC DE CARAMIDA! Amplasat pe o strada linistita , foarte aproape de scoli, colegii de prestigiu, market-uri, parc. O locuinta de familie, confortabila si foarte frumoasa. Blocul este inconjurat de spatii verzi si copaci cu intrare stradala si acces securizat. Interiorul este amenajat, foarte curat cu toate finisajele necesare.

  Edward Patsomitis
 • 24 Oct 2015 ora 11:00 - Primo / Constanta

  PRIMO-RAPSODIEI, VILA ELEGANTA! Amplasata pe o strada linistita intr-unul din cartierele sigure ale orasului, zona noua in dezvoltare. O casa rafinata, bine compartimentata, cu balcoane si terase mari ideala pentru familii cu copii. Curte privata amenajata, cu spatiu suficient pentru o familie de oras ocupata. Interior ofertant amenajat, cu bucatarie gourmet, living, dinning si 5 dormitoare mari.

   
   
  Edward Patsomitis
 • 10 Oct 2015 ora 11:00 - Centru / Constanta

  CENTRU-POLITIA JUDETEANA, APARTAMENT IN BLOC NOU 2015! Situat pe o strada linistita la doi pasi de centru, spitalul judetean, magazine, scoli, gradinite, parc. O locuinta minunata, confortabila, ideala familiilor tinere. Blocul este termoizolat, cu acces securizat, lift nou si gaze disponibile. Interior luminos, camere cu ferestre mari, combo bucatarie-camera de zi, pregatit pentru personalizare.

  Edward Patsomitis
 • 05 Sep 2015 ora 11:00 - Universitate / Constanta

  CENTRU - UNIVERSITATEA OVIDIUS, VILA GRANDIOASA! Amplasata intr-o locatie de prestigiu pentru business. Excelenta pentru boutique hotel, cazino, resedinte firme mari, centru medical sau consulat. Constructie impozanta, cu arhitectura uimitoare si spatii deschise impresionante. Lot privat cu terase incalzite si piscina. Interior uluitor, compartimentare deosebita, terasa cu panorma splendida.

  Edward Patsomitis