Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Sfaturi imobiliare, Casa, Gradina si Amenajari, Sfaturi financiare, Sfaturi juridice, Intrebari frecvente, Pregatire si specializare, Articole proprii, Articole parteneri, TopEstate în Presa,

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Articole


vezi cele mai citite articole anunta-ma cand se adauga Articole proprii noi
 • Zodiac imobiliar: Taurul - un boem... rezervat

  Zodiac imobiliar: Taurul - un boem... rezervat - Articole

  Taurii sunt buni investitori imobiliari, axaţi pe detalii legate de confort, foarte interesaţi însă şi de latura tehnică. Nativii zodiei adună o sumă de contraste care îi fac nişte parteneri dificili, dar plăcuţi, puternici, dar cu latură vulnerabilă, amatori de lux, dar destul de strânşi la pungă. De aceea, sunt cumpărători „profesionişti“.

  Cu greu îi poate convinge cineva să arunce cu bani, la prima strigare, de aceea vânzarea unei locuinţe către un nativ al zodiei nu îi va scoate pe acesta în pierdere.

  Orientaţi către pragmatism, Taurii vor părea că sunt atenţi mai mult la poveştile legate de fiecare colţ al locuinţei: pentru început vă vor întreba care este cel mai potrivit spaţiu de siestă, de lectură, sau de odihnă, însă aşteaptă, în egală măsură şi informaţii legate de utilităţi, de sistemele electrice, de gradul lor de exploatare.

  Dacă nu va primi răspunsuri mulţumitoare, deja va da înapoi, atenţie, nu din cauza preţului!

  Pentru a cumpăra mai uşor, Taurul trebuie să fie „ajutat“ de o locuinţă cu încăperi goale, astfel încât imaginaţia lui să începe deja să lucreze. Ocupat cu astfel de gânduri, va accepta poate mai uşor un preţ mulţumitor, atât pentru cel care vinde, cât şi pentru cel care cumpără.

  Altfel, Taurul este o fire calculată, care se desparte cu greu de banii proprii, drept pentru care va porni din start cu ideea că trebuie să obţină un preţ în avantajul propriu.

   

  Îşi va vinde casa cu greu...

   

  Nativii zodiei se despart cu greu de ceea ce le aparţine deci şi de locuinţă. Taurii sunt orientaţi către acumulare, pentru că energia lor pare că îşi extrage rezervele tocmai din bunurile pe care le posedă.

  Ei sunt nişte vânzători dificili, pentru că, de multe ori, se vor răzgândi; pentru ei, vânzarea locuinţei proprii nu este un factor de presiune: poate că vor dori să facă o altă achiziţie, pentru care au la dispoziţie rezerve financiare.

  Pur şi simplu, Taurii nu suportă să piardă ceva, drept pentru care vor cere din start o sumă importantă, pe parcursul unei discuţii politicoase, deloc dominate de factori de presiune şi de dispute.

   

  ... pentru că e a lui!

   

  Cei născuţi în zodia Taurului sunt oameni care dezvoltă adevărate pasiuni pentru propriile locuinţe: nu doar că le transferă din personalitatea lor, le dau viaţă chiar; sunt atât de ataşaţi de proprietăţile imobiliare, încât ar face orice pentru a le păstra şi pentru a le spori.

  Casa unui Taur este un spaţiu aproape sacru: o oază de linişte, un univers în care confortul este la el acasă, un spaţiu al luxului şi al relaxării. Când vorbeşte despre propria locuinţă, Taurul se luminează la faţă, se însufleţeşte brusc şi este cuprins de pasiune.

  De regulă, nativii zodiei sunt interesaţi mai mult de case, decât de apartamente.

   

   

  [Articol apărut în Ziarul de Imobiliare, ediţia de Constanţa, iunie 2015]

  Articol scris de Mihai Stan - Administrator portal

  Postat în 18.06.2015 14:12:42. Vezi pagina lui Mihai Stan din Constanta

  vizualizat de 13687 ori; citit de 1532 ori; categoria: Articole proprii
   
 • Comenteaza primul