Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Definitie Zugravire. Ce este Zugravire? Infomatii despre Zugravire. Afla mai multe despre Zugravire. Dictionar de termeni imobiliari, financiar-bancar, juridic, economic si constructii

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

Articole imobiliareLumea imobiliara

Zugravire


Forma tranz. a verbului a zugravi, desemnand ansamblul operatiilor executate cu bidineaua sau mecanizat (cu aparate de stropit) pentru obtinerea unei zugraveli.


Zugraveala este substantivul ce defineste ansamblul straturilor de vopsea de apa (fara lapte de var) aplicate pe peretii interiori, tencuiti, ai cladirilor, in scop decorativ, pentru pastrarea curateniei si, intr-o oarecare masura, pentru protejarea tencuielii.

Dictionar de termeni imobiliari


Poti consulta si


  • Zugraveala

    Ansamblul straturilor de vopsea de apa (fara lapte de var) aplicate pe peretii interiori, tencuiti, ai cladirilor, in scop decorativ, pentru pastrarea curateniei si, intr-o oarecare masura, pentru protejarea tencuielii. zugravire - este forma variabila verbului tranz. a zugravi (pe cand zugraveala este substantiv) si care inseamna ansamblul operatiilor executate cu bidineaua sau mecanizat (cu aparate de stropit) pentru obtinerea unei zugraveli.