Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Gasiti aici informatii ajutatoare despre Credite imobiliare si Finantare imobiliara. Poti aplica aici pentru un credit si poti lua legatura cu un consilier de credite imobiliare.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt

aflati aici unde puteti gasi in site-ul TopEstate informatii ajutatoare despre Credite si Finantare

Credite si Finantari imobiliare

despre Credite si Finantare

Oriunde in lume si in orice perioada economica, fie ea de crestere sau de declin, de recesiune sau de ascensiune, finantarile ocupa un loc esential.

De ce? Acest lucru este normal pentru a genera cresterea de orice fel: cresterea economica generala a unui stat, cresterea activelor, a investitiilor sau a productiei unei intreprinderi, sau poate doar cresterea bugetului personal al unei persoane sau familii.

Se spune ca atunci cand aspiratiile sunt mai mari decat posibilitatile, atunci apare progresul. Astfel, posibilitatile sunt finantate ca sa ajunga cat mai aproape de aspiratii.

In momentul economic in care ne aflam acest necesar de creditare folosind imprumuturi bancare este mult mai mare.

 

Pentru a acoperi aceasta nevoie, pe portalul TopEstate.ro puteti gasi urmatoarele functionalitati ajutatoare:

-  In detaliile fiecarei oferte imobiliare, folosind tabul Credit puteti aplica la un credit dand click pe textul "Aplica aici pentru un credit". Aici veti introduce datele dumneavoastra de identificare, precum si cateva mentiuni minime necesare unui consultant de credit ca sa inteleaga in mare nevoia dumneavoastra. Acest formular va fi transmis catre partenerii nostri din domeniul finantarii si creditelor care va vor contacta in cateva ore lucratoare.

-  Folosind meniul Lumea Imobiliara, submeniul Sfaturi veti gasi o sectiune in care sunt listate sugestii si sfaturi legate de finantare.

-  Tot in Lumea Imobiliara, in Intrebari frecvente puteti citi raspunsurile la majoritatea intrebarilor pe care le pun oamenii, despre imobiliare in general, incluzand si creditarea.

-  Nu exista in site subiectul de care esti interesat, sau nu ai timp sa cauti?
Intreaba intreaga comunitate imobiliara folosind optiunea Adauga o intrebare. Dupa postare si activare de catre un moderator, ea va fi afisata public in site si puteti primi raspunsuri din orice colt al tarii.

-  Poti intreba direct un profesionist din domeniul imobiliar, fie el functionar bancar, broker de credite, agent imobiliar, manager de agentie sau o alta categorie, folosind caseta laterala din partea dreapta a site-ului din sectiunea Lumea Imobiliara, care are titlul Intreaba un ... [aici va fi trecuta categoria profesionistului dispus sa raspunda in mod direct la intrebarile postate, iar in caseta veti vedea poza lui, specializarea precum si link catre pagina proprie de prezentare a acestuia].

-  Vrei sa te adresezi in mod direct unui profesionist imobiliar specializat in domeniul de interes pentru tine?
Foloseste optiunea Cauta un profesionist imobiliar din Lumea Imobiliara.
Aici poti cauta o persoana specializata in domeniul urmarit de tine, pe care sa o contactezi in mod direct. Pot fi: notari, brokeri de asigurari sau credite, manageri de agentie, agenti imobiliari, contructori sau dezvoltatori, proiectanti, arhitecti, meseriasi, juristi, functionari bancari, evaluatori energetici sau imobiliari, avocati, juristi, instalatori, electricieni, si altele.

 

 

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!